Békéscsaba Apartman Group

A Békéscsaba Apartman Group tagjai 2000 óta kínálnak megfizethető szállásokat a Békéscsabára látogató vendégek számára. Mind a 3 kiadó apartman Békéscsaba belvárosi részén található, így minden fontosabb látnivaló, bolt, vagy szórakozóhely csak egy karnyújtásnyira van. Mind a három apartman kiváló és megfizethető szállás lehetősé a Békéscsaba városába látogató nyaralók számára, legyen szó akár családokról vagy éppen baráti társaságokról és a turisták mellett rendszeresen veszik igénybe ezen szállás lehetőségeket az ország más részein élő, ám a helyi nagyobb beruházásokon dolgozó vezetőségi tagok vagy akár alkalmazottaik is. Az elmúlt két évben mind 3 apartman egy nagyobb felújításon esett át, ennek köszönhetően még kényelmesebb és otthonosabb környezetet biztosítanak a vendégek számára. A modern és egyben családias környezetnek köszönhetően bárki könnyen kipihenheti magát egy hosszú biciklitúra vagy akár egy fárasztó munkanap után is.

Mivel mind 3 szállás Békéscsaba belvárosában található, ezért egy karnyújtásnyira fellelhet bármit, amire csak szüksége van. A közelben található számtalan bolt és szórakozóhely, de a piac, a mozi vagy a Csaba Center is kényelmes távolságra helyezkedik el az apartmanoktól.

Jelenleg igénybe vehető 3 szállás Békéscsaba központjában:


Az összes apartman kiváló parkolási lehetőségekkel rendelkezik, valamint a sportosabb vendégek számára kerékpár tárolási lehetőség is biztosított.

Békéscsaba kulturális életének egyik legfontosabb rendezvénye a minden év nyarán megrendezésre kerülő, közel egy hónapig tartó Városházi Esték.

 

A színes kulturális programok között helyet kapnak színházi előadások, kabarék, komolyzenei koncertek, melyeket minden évben számos művészeti kiállítás is kísér. A rendezvénysoroazt évről-évre egyre több látogatót vonz az ország más részeiből is.

A Békéscsabai Városházi Esték a Szegedi Szabadtéri Játékok után a Dél-Alföldi régió második legjelentősebb kulturális eseménye, mely kiváló kikapcsolódást nyújt a művészet és kultúra szerelmeseinek.

mind
Váltás teljes nézetre!