Békéscsaba Apartman Group

A Békéscsaba Apartman Group tagjai 2000 óta kínálnak megfizethető szállásokat a Békéscsabára látogató vendégek számára. Mind a 3 kiadó apartman Békéscsaba belvárosi részén található, így minden fontosabb látnivaló, bolt, vagy szórakozóhely csak egy karnyújtásnyira van. Mind a három apartman kiváló és megfizethető szállás lehetősé a Békéscsaba városába látogató nyaralók számára, legyen szó akár családokról vagy éppen baráti társaságokról és a turisták mellett rendszeresen veszik igénybe ezen szállás lehetőségeket az ország más részein élő, ám a helyi nagyobb beruházásokon dolgozó vezetőségi tagok vagy akár alkalmazottaik is. Az elmúlt két évben mind 3 apartman egy nagyobb felújításon esett át, ennek köszönhetően még kényelmesebb és otthonosabb környezetet biztosítanak a vendégek számára. A modern és egyben családias környezetnek köszönhetően bárki könnyen kipihenheti magát egy hosszú biciklitúra vagy akár egy fárasztó munkanap után is.

Mivel mind 3 szállás Békéscsaba belvárosában található, ezért egy karnyújtásnyira fellelhet bármit, amire csak szüksége van. A közelben található számtalan bolt és szórakozóhely, de a piac, a mozi vagy a Csaba Center is kényelmes távolságra helyezkedik el az apartmanoktól.

Jelenleg igénybe vehető 3 szállás Békéscsaba központjában:


Az összes apartman kiváló parkolási lehetőségekkel rendelkezik, valamint a sportosabb vendégek számára kerékpár tárolási lehetőség is biztosított.

Annak bizonyítéka, hogy a csabaiak a pálinka mellett a folyékony kenyérnek is nagy hódolói, a Csabai Sőrfesztivál és Csülökparádé, mely hazánk leglátogatottabb sörfesztiválja.

 

A több mint 10 éves múltra visszatekintő fesztiválon vendégek évről-évre számos sörkülönlegességet is megkóstolhatnak, melyek mellől nem hiányozhatnak a valódi gasztronómiai élményt nyújtó csülökből készült finomságok sem.

Az öt napos rendezvényen számos koncert, főzőverseny és még számos érdekes program várja a látogatókat.

Bővebb információért látogassa meg a fesztivál hivatalos weboldalát: http://csabaisorfesztival.hu/

mind
Váltás teljes nézetre!