Békéscsaba Apartman Group

A Békéscsaba Apartman Group tagjai 2000 óta kínálnak megfizethető szállásokat a Békéscsabára látogató vendégek számára. Mind a 3 kiadó apartman Békéscsaba belvárosi részén található, így minden fontosabb látnivaló, bolt, vagy szórakozóhely csak egy karnyújtásnyira van. Mind a három apartman kiváló és megfizethető szállás lehetősé a Békéscsaba városába látogató nyaralók számára, legyen szó akár családokról vagy éppen baráti társaságokról és a turisták mellett rendszeresen veszik igénybe ezen szállás lehetőségeket az ország más részein élő, ám a helyi nagyobb beruházásokon dolgozó vezetőségi tagok vagy akár alkalmazottaik is. Az elmúlt két évben mind 3 apartman egy nagyobb felújításon esett át, ennek köszönhetően még kényelmesebb és otthonosabb környezetet biztosítanak a vendégek számára. A modern és egyben családias környezetnek köszönhetően bárki könnyen kipihenheti magát egy hosszú biciklitúra vagy akár egy fárasztó munkanap után is.

Mivel mind 3 szállás Békéscsaba belvárosában található, ezért egy karnyújtásnyira fellelhet bármit, amire csak szüksége van. A közelben található számtalan bolt és szórakozóhely, de a piac, a mozi vagy a Csaba Center is kényelmes távolságra helyezkedik el az apartmanoktól.

Jelenleg igénybe vehető 3 szállás Békéscsaba központjában:


Az összes apartman kiváló parkolási lehetőségekkel rendelkezik, valamint a sportosabb vendégek számára kerékpár tárolási lehetőség is biztosított.

2015-ben már 19. alklommal rendezték meg hazánk egyik legnagyobb és legnépszerűbb gasztrónómiai rendezvényét, a Csabai Kolbászfesztivált.

 

A négy napos frendezvénysorozaton minden évben 60.000 - 70.000 ember fordul meg, akik végigkóstolhatják a hungarikumnak számító csabai kolbász különlegességeket. Természetesen a rendezvény egész ideje alatt számos lehetőség van étel- és italfogyasztásra, valamint népművészeti árusok kínálják kézműipari termékeiket, de a fénypont minden évben a kolbász készítő verseny.

 

Bővebb információért látogasson el a fesztivál hivatalos wboldalára: http://www.csabaikolbaszfesztival.hu/

mind
Váltás teljes nézetre!