Békéscsaba Apartman Group

A Békéscsaba Apartman Group tagjai 2000 óta kínálnak megfizethető szállásokat a Békéscsabára látogató vendégek számára. Mind a 3 kiadó apartman Békéscsaba belvárosi részén található, így minden fontosabb látnivaló, bolt, vagy szórakozóhely csak egy karnyújtásnyira van. Mind a három apartman kiváló és megfizethető szállás lehetősé a Békéscsaba városába látogató nyaralók számára, legyen szó akár családokról vagy éppen baráti társaságokról és a turisták mellett rendszeresen veszik igénybe ezen szállás lehetőségeket az ország más részein élő, ám a helyi nagyobb beruházásokon dolgozó vezetőségi tagok vagy akár alkalmazottaik is. Az elmúlt két évben mind 3 apartman egy nagyobb felújításon esett át, ennek köszönhetően még kényelmesebb és otthonosabb környezetet biztosítanak a vendégek számára. A modern és egyben családias környezetnek köszönhetően bárki könnyen kipihenheti magát egy hosszú biciklitúra vagy akár egy fárasztó munkanap után is.

Mivel mind 3 szállás Békéscsaba belvárosában található, ezért egy karnyújtásnyira fellelhet bármit, amire csak szüksége van. A közelben található számtalan bolt és szórakozóhely, de a piac, a mozi vagy a Csaba Center is kényelmes távolságra helyezkedik el az apartmanoktól.

Jelenleg igénybe vehető 3 szállás Békéscsaba központjában:


Az összes apartman kiváló parkolási lehetőségekkel rendelkezik, valamint a sportosabb vendégek számára kerékpár tárolási lehetőség is biztosított.

Ezen lenyűgöző alföldi kastélyt építési munkálatai 1875-ben kezdődtek el a Wenckheim család (gróf Wenckheim Frigyes) megbízásából, Ybl Miklós tervei alapján. 1882-es elkészültekor hazánk legfényűzőbb kastélyának számított a maga 52 szobájával, 365 ablakával, számos báltermével és étkezőjével, valamint a kastélyt körülölelő több hektáros parkkal.

A park egy igazi különlegessége volt az 1894-ben fúrt mesterséges forrás, a Zsigmond-forrás, mely sajnos ma már csak egy szivattyúrendszernek köszönheti működését. A kastélyban napjainkban a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Intézetnek ad helyet és egykori nemesi birtok épületének szobáiban ma tantermek, könyvtár és tanári szobák találhatóak, de a kastély épülete helyet ad egy a Wenckheim család történetét bemutató kiállításnak is. A kastély körüli park 1954 óta természetvédelmi terület, 1997. január 16. pedig a Körös-Maros Nemzeti Park része és bárki számára ingyenesen látogatható.

mind
Váltás teljes nézetre!