Békéscsaba Apartman Group

A Békéscsaba Apartman Group tagjai 2000 óta kínálnak megfizethető szállásokat a Békéscsabára látogató vendégek számára. Mind a 3 kiadó apartman Békéscsaba belvárosi részén található, így minden fontosabb látnivaló, bolt, vagy szórakozóhely csak egy karnyújtásnyira van. Mind a három apartman kiváló és megfizethető szállás lehetősé a Békéscsaba városába látogató nyaralók számára, legyen szó akár családokról vagy éppen baráti társaságokról és a turisták mellett rendszeresen veszik igénybe ezen szállás lehetőségeket az ország más részein élő, ám a helyi nagyobb beruházásokon dolgozó vezetőségi tagok vagy akár alkalmazottaik is. Az elmúlt két évben mind 3 apartman egy nagyobb felújításon esett át, ennek köszönhetően még kényelmesebb és otthonosabb környezetet biztosítanak a vendégek számára. A modern és egyben családias környezetnek köszönhetően bárki könnyen kipihenheti magát egy hosszú biciklitúra vagy akár egy fárasztó munkanap után is.

Mivel mind 3 szállás Békéscsaba belvárosában található, ezért egy karnyújtásnyira fellelhet bármit, amire csak szüksége van. A közelben található számtalan bolt és szórakozóhely, de a piac, a mozi vagy a Csaba Center is kényelmes távolságra helyezkedik el az apartmanoktól.

Jelenleg igénybe vehető 3 szállás Békéscsaba központjában:


Az összes apartman kiváló parkolási lehetőségekkel rendelkezik, valamint a sportosabb vendégek számára kerékpár tárolási lehetőség is biztosított.

Munkácsy Mihály gyermekkora egy jelenős részét Békéscsabán töltötte, édesanyja öccsénél, Reök Istvánnál. A művész gyermekként napjai nagy részét gazdag rokona, Steiner Jakab, kúriájában töltötte. Később "Miska" asztalosinasként a békéscsabai mesterhez, Láng Györgyhöz került, kinek egykori műhelyének épülete előtti utcát ma Munkácsy utcának hívják.

Az egyszerű vidéki élet és a város nagyban rányomta bélyegét művészetére is, hiszen számos festményét az itt megélt emlékek ihlették. Bárhol járhatott a világban igazi otthonának mégis mindig Békéscsabát tartotta és rendszeresen vissza is látogatott ide. Az egykori Steiner-Omaszta kúria 1994-óta működik mint a híres festő emlékháza. A világon egyedülálló gyűjtemény bepillantást enged az emlékházba látogatóknak hazánk egyik legnagyobb festőjének fiatalságába és egyúttal 19. századi, dél-alföldi polgárság életébe is.

mind
Váltás teljes nézetre!